مقام معظم رهبری ضمن حمایت از تیم مذاکره کننده هستهای و تاکید بر رعایت خطوط قرمز، فرمودند: یک قدم از حقوق هستهای ملت نباید عقبنشینی بشود.
یک ملعون میخواهد دستگاه اهل بیت(ع) را تضعیف
کند و به مجلس امام حسین (ع) و مداحان گیر میدهد. دروغ تو میگویی و تو
دروغگو هستی که بوی گندت را همه عالم برداشته است. در پی توهین محمد علی ابطحی در شب تاسوعای حسینی به مداحان اهل بیت و نسبت دادن «دروغگویی» به همه آنها، این مساله با واکنش بسیاری از مداحان اهل بیت در سراسر کشور مواجه شد. |
موسوی در پاسخ به این سوال که اگر فتنه گران
خود رامحق می دانند پس چرا از پخش یک مستند وحشت دارند و نسبت به آن اعتراض
می کنند؟ گفت: اینها می خواهند با مرور زمان این اتفاقات به فراموشی سپرده
شود و مردم هم این هتک حرمت ها را فراموش کنند، اما باید بدانند که
همانطور که عاشورای سال 61 هجری قمری فراموش نشد این عاشورا هم فراموش
نخواهد شد، دلیل آن هم این است که برخی از صحنه های عاشورای سال 61 هجری
قمری در فتنه 88 تکرار شد، در عاشورا اهلبیت پیامبر(ص) را با ضربات
تازیانه و سیلی زدند درعاشورای88 هم عزاداران امام حسین(ع) را با بدترین
وضع کتک زدند. |
شهید علی شبیب محمود یکی از برجستهترین رهبران مدافع حرم حضرت زینب(س) بود که هنگام حمله خمپارهای تروریستهای سوریه به حرم حضرت زینب(س) پرچم یا زینب (س) را بر فراز گنبد عقیله قمر بنی هاشم حضرت زینب کبری(س) به اهتزار درآورد.
در مسیر راه که کاروان به سمت کربلا می آمد حضرت اباالفضل حدود25 مشک را مخصوص آب خوردن و حدود 70 هودج را برای ظرف های آب بی بی ها و خانواده های کاروان اختصاص داده بود.
جالب اینجا بود که ایشان مشک ها را دوجداره درست کرده بودند و حتی برای بستن در مشک ها هم روشی خاص به کار می بستند تا آب از آن چکه نکند و قطره قطره بیرون نریزد.
اما نکته جالب تر اینجاست که حضرت برای خنک کردن آب مشک ها روشی خاص داشت. حضرت عباس در کربلا خیمه ای را برپا کرده بود که مشک ها را درون آن قرار داده بودند. سپس روی این خیمه یک خیمه دیگری برپا کرده بودند که فقط دو طرف داشت و از خیمه اولی مقداری فاصله داشت به طوری که از میان آن باد عبور کند. حضرت با این روش کاری میکردند که بدون اینکه گرمای آفتاب به صورت مستقیم به مشک ها بخورد به وسیله باد خنک شود.
دشوارترین مبارزه، مبارزه غریبانه است. کشته
شدن در میان هیاهو و هلهله دوستان و تحسین عامّه مردم، چندان دشوار نیست
... چنین مبارزهاى، غریبانه است و مبارزه غریبانه، سختترینِ مبارزههاست.
|
نماز جمعه یکی از مهمترین نهادهای تاریخ انقلاب اسلامی است که علاوه بر تاثیر فراوان در نظام جمهوری اسلامی، جایگاه خاصی نیز در ساختار سیاسی و اجتماعی کشور دارد. نماز جمعه اکنون یکی از مهمترین تریبون های سیاسی نظام است که هر آنچه در این تریبون مطرح می شود، راه به فردا باز می کند. آنچه در ذیل می آید، گفتگوی اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران با آیت الله کاظم نورمفیدی امام جمعه گرگان است که به مناسبت 5 مرداد سالروز اقامه نخستین نماز جمعه تهران به امامت آیت الله طالقانی انجام شده است:
بصورت مفید و مختصر درباره اهمیت دینی و جایگاه اجتماعی نماز جمعه صحبت کنید. چرا در اسلام اینقدر به نماز جمعه اهمیت داده می شود؟
با دقت در آیات قرآن و روایات ائمه، نماز جمعه جایگاه بالایی در اسلام دارد. اینکه در آیه شریفه قرآن می گوید، وقتی نماز جمعه برپا می شود شما کار و کسب خود را رها کنید و در نماز جمعه شرکت کنید، اهمیت فراوانی دارد. ما در هیچ فریضه ای نداریم که وقتی امر به آن فریضه می شود، بگویند کارخود را رها کنید. در هیچ جای دیگری نیست، این گونه مطرح نمی شود که اگر در نماز جمعه شرکت نکند نفاق است. نماز جمعه جایگاه مهمی از نظر شرعی و دینی دارد از روایات می آید که نماز جمعه به مثابه یک حج است. این روایات، اهمیت نماز جمعه را نشان می دهند همانطور که حج اجتماع مسلمانان در زمان واحد به عنوان عظمت مسلمین است نماز جمعه هم مانند حج است یعنی در تمام سرزمین اسلام آنچه در حج اتفاق می افتد، روی می دهد. اگر در ایام حج، دو میلیون حاجی مناسک را انجام می می دهند، روز جمعه ده ها میلیون در کشورهای اسلامی از میان 5/1 میلیارد جمعیت در یک عبادت خدایی شرکت می کنند. این رویداد بزرگ در معرض همه دنیا است و تجدید بیعت عمومی با دینی و شریعت است.
دادگاه وجدان= (چرا بادعوت ازافراد از جناح های مختلف ومسئولین استان زمینه حضور همگان رافراهم نمی آورید؟؟؟؟؟ وقتی تریبون نمازجمعه جناح خاص دارد اصولگرایان و فدائیان ولایت از حضور در آن محرومند.)
تاریخچه مختصری از برگزاری نمازجمعه در دوران معاصر بفرمایید. پیش از انقلاب اسلامی در ایران نماز جمعه به چه نحوی برگزار می شد؟
در گذشته قبل از نظام جمهوری اسلامی بین فقها اختلاف نظر بود که منشاء تاریخی داشت. نماز جمعه اگر چه عبادی است اما منشا سیاسی هم دارد. از آنجایی که بسیاری از حکومت های اسلامی، حکومت جور بودند، اکثر فقهای ما به عدم برگزاری نماز جمعه حکم می دادند چون می ترسیدند از این مساله به نفع حکومت جور سوءاستفاده شود.. در دروان صفویه بسیاری از فقها مثل میرداماد به نماز جمعه توجه داشتند اما ریشه عمده عدم برگزاری همین مساله سیاسی بود. بعد از انقلاب مانع برداشته شد و امام خمینی به عنوان رهبر حکومت اسلامی دستور اقامه نماز جمعه را صادر کردند و به حمدالله آثار و برکات فراوانی از خود بر جای گذاشته و می گذارد.
دادگاه وجدان= (کاش امام جمعه محترم هم این فضای سیاسی را به نفع نطام و رهبری قدر می دانست و به نفع خود و جریان چپ و اصلاح طلب مصادره نمی کرد)
امام خمینی در خصوص نماز جمعه چه دیدگاهی دارد؟
از نظر امام خمینی نماز جمعه، به لحاظ فقهی واجب تخییری است انسان مکلف است نماز جمعه برگزار کند منتهی نماز جمعه افضل است. بعد از انقلاب چون حکومت، حکومت اسلامی شد و مانع سیاسی، برداشته شد، من احتمال می دهم که از نظر فقهی نظر امام واجب تعیینی شده باشد من نظرم این است که حضرت امام شاید متمایل به این بودند که نماز جمعه واجب تعیینی شده است امام شاید به دلایل سیاسی و اجتماعی نمی خواستند از نظر خود برگردند.
دادگاه وجدان=( نسبت دادن حکم شرعی به امام راحل (ره) جرات و بی تقوایی لازم دارد براستی شما خود وقتی نمازجمعه نمی خوانید چگونه این واجب تعیینی را اتیان می کنید؟؟؟؟؟
از نظر سیاسی چطور؟ نماز جمعه در نظام جمهوری اسلامی چه جایگاهی دارد؟
از نظر سیاسی هم، نماز جمعه از شئون حکومت اسلامی جدا نیست. نماز جمعه تنها یک عبادت فردی نیست بلکه شأنی از حکومت است جایگاهی است که با حکومت اسلامی پیوند دارد. همین الان هم، کسانی که خیلی با نماز جمعه میانه ای ندارند، وقتی می خواهند درباره نظام بدانند، از وضع و کم و کیف نماز جمعه ها می پرسند، چون آن را جلوه ای از حکومت می دانند. اگر باشکوه برگزار بشود ، شکوه حاکمیت است و اگر شل شود، نشان دهنده سستی نظام است.
دادگاه وجدان= ( پس شما قبول دارید اگر کسی فهم سیاسی شما را به دلیل همراهی با منافقین سال 60 و حمایت از منتظری و فتنه 88 قبول نداشت و عدالت شرعی را در شما احراز نکرد و یا با غارت جنگلها و کارخانه های نئوپان و بنیاد نور و... ساقط دانست؛ می تواند در نمازجمعه شما شرکت نکند)
چرا آیت الله طالقانی به عنوان نخستین امام جمعه تهران انتخاب شد؟ شخصیت و منش ایشان چگونه بود؟
مرحوم آیت الله آقای طالقانی، روحانی عالم و فاضلی بود و شخصیتی بود که در گذشته ملت ایران حضور شناخته شده داشت. ایشان یک محور بودند. امام جمعه نخست تهران باید کسی انتخاب می شد که همه مردم نسبت به وی نگاه مثبتی داشته باشند و مورد توجه همه باشد. آیت الله طالقانی از نظر علمی، رفتاری و سوابق مبارزاتی شاخص بود. من فکر می کنم انتخاب امام، انتخاب بزرگی بود. سیادت ایشان هم در این بین مهم بود.
دادگاه وجدان=حمایت شما از بنی صدر و خاتمی و موسوی هم بدلیل سیادت ایشان بود؟؟؟؟حمابت از منتظری و عدم رأی به رهبری مقام معظم رهبری را چگونه توجیه می کنید؟؟؟؟
نخستین خطبه های نماز جمعه چه نکات مهمی دربرداشت و چه نتایجی را به دست آورد؟
این نماز بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب برگزار شد و اهمیت فراوانی داشت تاثیر مثبت زیادی هم در فضای انقلاب آن سالها گذاشت. من البته از چند و چون خطبه ها خبر ندارم اما بالاخره قدیمی ترین نماز جمعه درکشور بعد از انقلاب بود و توسط شخصیتی مانند آیت الله طالقانی برپا شد. و البته همزمان با آن، ما در گرگان نماز جمعه برگزار کردیم.
دادگاه وجدان=( شما از هرچیزی که خبر ندارید راجع به تاثیرات مثبت زیاد آن خبر می دهید؟؟؟ا لبته در مورد مسئولین استان که ثابت نمودید بدون خبر موثق و درست تحلیل و تحمیل نظر می کنید.!!!)
پس نماز جمعه گرگان، از نظر قدمت به پای نماز چمعه تهران می رسد؟
بله. در حال حاضر نیز، من قدیمی ترین امام جمعه کشور هستم. یعنی در این سی و دو سال، امامت جمعه در گرگان تغییر نیافته است. بسیاری از ائمه جمعه به دلایل مختلف از جمله فوت یا برکناری، تغییر یافته اند.
دادگاه وجدان=(شما برای تغییر خود منتظر کدام گزینه هستید؟؟؟؟؟فوت یا برکناری؟؟؟)
با عنایت به خطبه امام حسین(,ع درباره نماز جمعه، رابطه حکومت و نماز جمعه را تبیین بفرمایید؟ آیا امامان جمعه می توانند به نمایندگی از مردم، به نقد حکومت بپردازند؟
امام جمعه منصب و جایگاهی است که هم متعلق به مردم است و هم متعلق به حکومت و باید رابط مطمئنی بین حکومت و مردم باشد. وقتی نهادی متعلق به مردم است، نمی تواند خود را از خواسته های و مطالبات مردم جدا کند. من معتقدم امام جمعه باید مسائل و مشکلات را بصورت عالمانه نقد کند. اما باید مواظب باشد که زبان نقد به سوی تخریب و تهمت و افترا نلغزد.
دادگاه وجدان= (اگر نمازجمعه صدای ملت را می رساند چرا صدای مردم گرگان در 8دی و سالگرد 9دی در نمازجمعه شما منعکس نشد؟؟؟؟)
نقد مصلحانه؟
به قول امام، نقد از الطاف الهی است اگر نقد نباشد پیشرفت امکان پذیر نیست. اگر بنا باشد که انسان فکر و ذهن خود را ببندد، جامعه راکد و متوقف می شود. اما نقد باید عالمانه باشد که ضعف ها شناخته بشوند و برطرف شوند. در جامعه اسلامی هیچکس نباید از نقد وحشت بکند. امیرالمومنین در خطبه های نهج البلاغه صریحا می گویند از گفتن حرف حق خودداری نکنید.
دادگاه وجدان=(چرا شما منتقدان خاتمی را نهروانی خواندید؟؟؟کدام سخنران پیش از خطبه های شما در طول 34 سال شما را نقد کرد؟؟؟؟)
ویژگی های یک امام جمعه خوب چیست؟
ایمان خوب، تقوای خوب، علم و آگاهی به معارف دینی، شناخت زمان و اوضاع، برخورداری از اخلاق خوب و سعه صدر، رفتار مردمی و اینکه عامل وحدت باشد و جوری باشد که همه مردم به او عتماد کنند. دامن او باید به عنوان رهبر جامعه، پناه همه باشد حتی آنانکه به نماز جمعه نمی آیند.
دادگاه وجدان=(متهم بودن به همراهی با منافقان سال 60 و عضویت فرزند شما(مجتبی) در ملیشیا و وایستگی به ثروت و غارت بیت المال و همراهی و حمایت از منتظری و همرامی با فتنه 88 و...شما را پناهگاه منافقان قرار داد!!!
چگونه خود را پناه همه می دانید؟؟؟؟) اما بدانید:اولین و مهمترین ویژگی امام جمعه بصیرت است بصیرت،بصیرت.نماز جمعه چه آفت ها و آسیب هایی می تواند، داشته باشد؟
برخورد نادرست دست اندرکاران نماز جمعه با مردم، رفتار خود امام جمعه و بی توجهی نسبت به مسائل دینی میتواند بر نماز جمعه تاثیر منفی بگذارد. باید با رفع هرگونه نکته منفی، جذابیت ها را بیشتر کرد.
دادگاه وجدان=بدبینی عمومی در زمینه های اقتصادی و سیاسی و انحراف فرزندان و برادران ازآفت های پبرامون شماست ،
براستی مردم چند سال باید خطبه های تکراری ازیک خطیب را تحمل کنند؟؟؟؟
اگر شایستگی دارند چرا مردم مناطق دیگر کشور محروم بمانند؟؟؟؟؟؟
بنظر شما چه کسی به این وضع پایان می دهد؟؟
خود امام جمعه؟ستاد نماز جمعه کشور؟؟؟؟عزرائیل؟؟
بیش از 13 قرن از حادثة عاشورا گذشته اما این حادثه کهنه نمیشود بلکه برعکس هر چه بر آن میگذرد تجلی آن بیشتر و تأثیر آن زیادتر و آموزندگی آن عمیقتر میشود. باید از خود پرسید که چرا با اینکه در تاریخ انسانهای زیادی برای خدا قیام کردهاند و در این راه شهید شدهاند آموزندگی و تأثیر حادثة عاشورا عمیقتر شده است؟ تاریخ اسلام با اینکه فراوان از این شخصیتها دارد ولی نامی از آنها باقی نمانده و اگر هم از آنها نامی برده میشود در سایة قیام امام حسین (ع) نام آنها زنده مانده است.
ادامه مطلب ...
دولت آمریکا غیر قابل اعتماد ، غیر منطقی ، خودبرتربین وعهد شکن است .
مقام معظم رهبری « مدظله العالی »
حماسه بزرگ ملت ایران وتسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ، سالروز تبعید حضرت امام (ره) و روز دانش آموز از حماسه های فراموش ناشدنی است که به سادگی از ذهن ها محو نخواهدشد . این رخداد بزرگ که امام راحل عظیم الشأن ما از آن به انقلاب دوم تعبیر کردند ، ایستادگی در برابر رژیم زورگویی بود که سال های فراوان به چپاول اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی کشورمان مشغول بود .همبستگی و خروش دانش آموزان ، دانشجویان و مردم مسلمان وانقلابی با هوشیاری وبصیرت و پیروی از حضرت امام خمینی (ره) همینه پوشالی آمریکا را درهم شکست وعظمت انقلاب اسلامی را به جهانیان نشان داد .
اکنون که سی و پنج سال از آن حادثه عظیم می گذرد ذره ای از دشمنی وخوی ظالمانه ومستکبرانه آمریکا و رژیم صهیونیستی نسبت به ملت ایران کم نشده است ، با این همه دشمنان انقلاب با ترفندهای گوناگون می کوشند تا دولت وملت ایران را در برابر تحریم های اقتصادی وفشارهای سیاسی نا مقاوم جلوه دهند ، حال آنکه آحاد ملت شریف ایران ومسئولان محترم نظام از ارزشهای اسلامی ، انقلابی خود دست نخواهند کشید ودر برابر زورگویی های مستکبران بخصوص آمریکای جنایتکار خواهند ایستاد .
ادامه مطلب ...
دبیرخانه دائمی در اولین گام از برگزاری جشنواره جایزه بزرگ بین المللی "مرگ بر آمریکا"، فراخوان جایزه بزرگ را در ۲ بخش اصلی: عکس، پوستر، کاریکاتور و بخش جانبی: مستند، کلیپ، سرود، مقاله، وبلاگ اعلام کرد. |
![]() |
ادامه مطلب ...
این وقایع از سال های 1288 تا 1358 مصادف با انقلاب دوم دانشجویان طبقه بندی شده است.
ادامه مطلب ...
انصار حزب الله استان گلستان با صدور بیانیه ای ضمن هشدار نسبت به تلاش گسترده منافقین جدید در کاستن عظمت 13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی شیطان بزرگ آمریکا ، آحاد امت حزب الله بویژه نخبگان جبهه فرهنگی انقلاب را به بهره گیری از تمام توان خویش در بزرگداشت روز ملی استکبارستیزی فراخواند.
ادامه مطلب ...
واکنش صریح مراجع عظام تقلید به سخنان عجیب و غیرکارشناسی وزیر ارشاد درباره خوانندگی زنان و حکم فقهی آن در میان علمای تشیع، برخی تلاشهای نمایشی در دولت یازدهم برای گرفتن ژست ارتباط با مراجع تقلید در زمینههای فرهنگی را با ان قلت های جدی مواجه کرده است.
این
نمایشگاه با معرفی ودر خواست کتبی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ،
سازمان تبلیغات، بنیادشهید،فرماندار و بخشداری بندرترکمن به شهرداری
بندرترکمن تاسیس شده بودبا شکایت کذایی ماهیئان خاویاری کاملا تخریب شد
در این نمایشگاه لوازم شخصی شهدای منطقه به همراه وصیتنامه آنان و همچنین چند صد عنوان کتاب وسی دی جهبه و جنگ - مداحی و ... برای بازدیدکنندگان به نمایش گذاشته شده بود.
ا